Marijke Grul

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Grul en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke Grul heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Medeleerlingen Andre van Putten (mijn latere echtgenoot), Arend Pet, Lex Roos (gave feesten bij Lex thuis), Rob de Hoogh, Tine Brands, Marja Kuiper, Renee de Hoogh, Evelien van Leeuwen, Hans Krul, Nelleke en Tanja (altijd samen), Bert van der Zwan, Irma d

  Medeleerlingen Andre van Putten (mijn latere echtgenoot), Arend Pet, Lex Roos (gave feesten bij Lex thuis), Rob de Hoogh, Tine Brands, Marja Kuiper, Renee de Hoogh, Evelien van Leeuwen, Hans Krul, Nelleke en Tanja (altijd samen), Bert van der Zwan, Irma de Wit, Leo Flem, John Szuschen (???). Schoolreizen naar Limburg, waar de meisjes zorgvuldig bij de jongens vandaan werden gehouden (in ieder geval dit werd geprobeerd), Naar Parijs en naar de D.D.R. (waar we zo blij waren dat we weer in het westen waren, dat we de hele nacht doorgefeest hebben). Ik weet nog dat we met een hele groep naar de bruiloft van Henk Mulder geweest zijn die hier volgens mij niet echt blij mee was ! Hij is dacht ik nu rector, maar toen mocht hij ons de grondbeginselen van wiskunde proberen bij te brengen. Andere leraren waren "de staaf"oftewel van Staveren voor biologie, van Dijk voor Duits, Broers die de aandacht van de jongens erg goed wist vast te houden met haar sexy kleding, van Ast voor economie, conrectoren Hoegen, Bergsma en later Kaptein, die ik maar al te vaak mocht gaan opzoeken evenals Dekker, de concierge voor het zoveelste telaatbriefje.

  Christelijk College De Popu..., 1969

  Andere namen die ik mij nog herinner zijn Yolanda Korfmaker, Bram Zwaneveld(zoon van de concierge), Jan Jansen, Leo Reehorst, Alie Oomen, Tieke van Leeuwen, Appie Huizer, Mary ? Jaap ? Gerrie ?Ik heb nog oude schoolfoto's, ik denk een stuk of drie, waarva

  Andere namen die ik mij nog herinner zijn Yolanda Korfmaker, Bram Zwaneveld(zoon van de concierge), Jan Jansen, Leo Reehorst, Alie Oomen, Tieke van Leeuwen, Appie Huizer, Mary ? Jaap ? Gerrie ?Ik heb nog oude schoolfoto's, ik denk een stuk of drie, waarvan er een op schiphol gemaakt is. Jan Jansen is nu trouwens mijn overbuurman.

  Prof Gunningschool, 1963

  Ik denk dat ik van 1960 tot1963 op deze kleuterschool heb gezeten, ik moest 1 jaar langer omdat ik onvoordelig jarig was.

  Ik denk dat ik van 1960 tot1963 op deze kleuterschool heb gezeten, ik moest 1 jaar langer omdat ik onvoordelig jarig was. Mijn broers hebben ook allebei op deze school gezeten en wij woonden op de hoek van de 's Gravenzandelaan en de Rozenburgstraat op de eerste etage boven de houthandel. De waterbak en de buitenspeelplaats kan ik me nog goed herinneren evenals de tochten naar de duinen waar we warm eten kregen en dan verplicht moesten slapen. Toen ik later op de Prof. Gunningschool op de Prinsegracht zat klommen we nog vaak op de (hoge) kozijnen van de Zonnehoek om naar de kleintjes te kijken.

  de zonnehoek, 1960

  ?