Marijke Goedhart

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Goedhart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marijke Goedhart heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Alleen de vierde, vijfde en zesde klas op de klimroos gezeten, bij mevrouw Schoondorp, Schoonevelt (?) en Venema.

  Alleen de vierde, vijfde en zesde klas op de klimroos gezeten, bij mevrouw Schoondorp, Schoonevelt (?) en Venema. De namen, die ik me nog herinner zijn: Annemarie van Lopik (die woonde ook in de Schippersstraat)Tineke ? (ook uit dezelfde straat) Corry Lambrechts uit de Hudsonstraat, haar ouders hadden een bloemenkraam, Jeanne ?, Diana ? en Marion? Achteraf bekeken, denk ik, dat het een beetje en "tuttige"school was. Maar wel leuk!

  2004, Marijke Goedhart

  Ik ben op alle reunies geweest.

  Ik ben op alle reunies geweest. Hopelijk komt er volgend jaar bij het 50-jarig bestaan weer een!

  2004, Marijke Goedhart

  Doordat ik in m'n jeugd heel vaak verhuisd ben, heb ik op verschillende scholen gezeten.

  Doordat ik in m'n jeugd heel vaak verhuisd ben, heb ik op verschillende scholen gezeten. In Rotterdam heb ik vanaf de vierde klas lagere school op de meisjesschool De Klimroos op het Bospolderplein gezeten, daarna op de mulo op de Schoonenbergerweg, daarna de Herman Heijerman en hierna op een particuliere school aan de Heemraadsingel. Toen weer uit Rotterdam vertrokken. De namen, die ik nog weet uit die tijd: Hans Huysdens, Hans Baartmans, Frits Mol(ik geloof, dat hij toendertijd naar Utrecht verhuisd is) Paul Vink, Rob Zonneveld en Frans Sitton. Van de leraren: mevrouw Westerlaan, mijnheer van Vuren en Minnaard, wat had die man een grote handen, zeg! En natuurlijk de concierge mijnheer Koelewijn.

  2004, Marijke Goedhart
  ?