Marijke Devillers

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Devillers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marijke Devillers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  De jaren op de HAVO waren iets te leuk! Ik heb er erg lang over gedaan en volgens mij klopt het nog niet dat ik indertijd geslaagd ben.

  De jaren op de HAVO waren iets te leuk! Ik heb er erg lang over gedaan en volgens mij klopt het nog niet dat ik indertijd geslaagd ben. Vergeet vast een heleboel andere leuke momenten, maar dit zijn er een paar: Sinterklaas vieren thuis bij Mieke Welschen, de kampen in Sint Antonius, vieze chocolaatjes eten met Helma op de achtertste rij (de hele dag misselijk geweest!), de feesten bij Pierre thuis die meestal vreselijk uit de hand liepen (alsnog excuses aan zijn ouders). En tot mijn grote schrik zag ik zojuist dat ik ook ooit Zwarte Piet heb gespeeld. (foto bij Tosca). Sommige van mijn vrienden van toen, zijn collega's van nu: Helma, Marie-Louise, Koen zijn ook leerkracht. Een heleboel heb ik na deze tijd niet meer gezien: Rachel Kemperman (even nog op de PABO), Miranda, Dorien (altijd ruzie met Mieke over het wel of niet strijken van haar vriends overhemden), Monique, Helga, Erik en nog veel meer die vergeten ben.

  2004, Marijke Devillers

  De vijfde en zesde klas zijn in mijn geheugen geweldig hecht.

  De vijfde en zesde klas zijn in mijn geheugen geweldig hecht. Veel feestjes, veel kalverliefdes, veel gekibbel, veel lol.... nou ja alles wat mijn lagere schooltijd tot een warme herinnering maken. Met mijn beste vriendin Esther heb ik nog jaren contact gehouden. Helaas sinds een jaar of acht niet meer.

  2004, Marijke Devillers
  ?