Marijke de Groot

Kent 43 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke de Groot en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 31

  Marijke de Groot heeft 31 klassenfoto's en kent 43 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Spelen in de ronde klas. Sloff...

  Spelen in de ronde klas. Sloffen aan over de schoenen. Het zgn. "kiezen" uit de kast wat we wilden doen als we goed ons best hadden gedaan.Kwastjes uitwassen aan een op kinderhoogte aangebracht fonteintje. Spelen met de zandbak op sta-hoogte en de waterbak op sta-hoogte. Juffrouw Wijnen, juffrouw van Haren en juffrouw van Leeuwen (de laatste woonde in de straat tegenover de school in een huis met blauwe kozijnen) Slechts één naam van klasgenoten in herinnering: Marcel Tielemans. En helaas geen enkele foto uit die tijd.

  2006, Marijke de Groot

  Harrie de Groot (die eigenlijk...

  Harrie de Groot (die eigenlijk Arend heet), zat op deze school. Hoorde veel de verhalen over de reis naar Munchen met o.a. zijn klasgenoten Jozef Blokken en Huub Gilsing geloof ik. Er is een paar dagen geleden (september 2012 )contact gezocht voor een reunie en ik geloof niet dat die persoon op schoolbank staat. Maar Harrie wil graag meedoen !

  2003, Marijke de Groot

  Kooklessen van Juffr. van Enge...

  Kooklessen van Juffr. van Engeland, naaldvakken van juffr. van Broekhuizen en Nederlands, aardrijkskunde, geschiedenis etc. van die geweldige Meneer van Dijk uit Stratum. Hoofd van de School Juffr. Bloks. De school zelf was als noodschool in die tijd in Stratum aan de St. Jorislaan.

  2003, Marijke de Groot
  ?