marijke beekman

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marijke beekman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marijke beekman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat op deze school van 1955 tot 1957.

  Ik zat op deze school van 1955 tot 1957. Ik woonde in Dordrecht in die tijd. Ben in de tweede van de school afgegaan om in Dordrecht verder te leren. Ik herken op de foto van klas 3 bijna alle gezichten. Vooral Cristle Schade weet ik nog goed.Ik heb zelf ook nog wat foto's en een foto van het voltallige docenttencorps.

  MMS Stella Matutina, 1955

  Ik ben in de tweede klas op Marienbosch gekomen als interne leerling, Na de vierde ben ik er weer afgegaan.

  Ik ben in de tweede klas op Marienbosch gekomen als interne leerling, Na de vierde ben ik er weer afgegaan. Hoewel ik er nu wel om kan lachen was het niet bepaald een leuke tijd voor mij. Zou het leuk vinden als ik mensen zou ontmoeten, c.q. terugvinden. NAmen die me te binnen vallen zijn Maud Serree, Doortje Puts, Gisela Kloosterhuis,Cunny v.d. Ven, Doortje Keuben en Nel de Groot.

  Marienbosch, 1958

  Ik denk dat de school in 1953 gebouwd is.

  Ik denk dat de school in 1953 gebouwd is. Ik heb er de 5e en 6e klas opgezeten. het jaar daarvoor zaten we aan de overkant op de jongens school. In de 5e klas hadden we een superjuf n.l. Juffrouw Vissers en in de 6e hadden we het hoofd van de school, een non.(zr. Agnes?) In mijn klas zaten ook Anouschka Janssen en Toni Bartels. Ook Loes Copieterse zat erin.

  sint sura school, 1953

  ?