Marijke Barsingerhorn

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marijke Barsingerhorn en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marijke Barsingerhorn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het oude gebouw op het Nassauplein, jaren zeventig sfeertje.

  Het oude gebouw op het Nassauplein, jaren zeventig sfeertje......kantine in de kelder,oude bankstellen en veel rook. Maar wel gezellig! Leraren:Jan Berits (directeur), Eddy Elve, Wim Ruitenbeek, Pieter de Haas, Frits de Nooyer (tekenen op zolder),Uipko Berghuis, Nora Hartsuiker (die had ik ook al gehad op het atheneum), Bob Mirck voor L.O. Leuke werkweek gehad in Zeeland, in Oostkapelle.

  PABO Alkmaar, 1977

  Wat is dat lang geleden.

  Wat is dat lang geleden... Juf Jurgens bij de kleuters, juf Appel in de eerste, daarna nog juf Baal, juf van Snick, meester Piek, juf Krimp, meester Brouwer, Bart Slooten liep stage en gaf geschiedenisles over de diligence, en dan natuurlijk meester Schuring!Een leuk laatste jaar, "buizen"op het schoolplein, op de fiets naar Texel, afscheidsmusical in het oude verenigingsgebouw...(waar we ook altijd gym hadden, jagerbal of trefbal....vreselijk, want ik was daar heel slecht in.) We mochten ook koffiezetten (moccona) voor de leerkrachten en als het op was gingen we zelf nieuwe halen bij Niek Klomp En bleven lekker lang weg!

  De Zandloper, OBS, 1962

  Dierbare herinneringen aan deze school.

  Dierbare herinneringen aan deze school.Eerst op de Paarde(n)markt; later het nieuwe gebouw. Vooral de derde klas was heel leuk, veel fuiven, vaak verliefd..... Scheikunde van Den Otter (dames, jullie kunnen beter bij de hema gaan werken) .Theedrinken bij Anna Boleyn in vrije uren, een ijsje eten bij Laan, feestjes in de Vigilantie, afscheidsfeest van de oude R.H.B.S. op de Paarde(n)markt. (ene dag rock and roll,andere dag heel netjes in pak en das en lange jurken, naar het stadhuis waar Leo en Patrice gingen "trouwen". In de zomervakantie met alle meiden naar Paterswolde.

  Noord Kennemerland, nu Will..., 1970

  ?