Ontdek PLUS

marijke arentsen

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van marijke arentsen en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    marijke arentsen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Ik moest in het begin erg wennen aan de R.

    Ik moest in het begin erg wennen aan de R.S.G. Ik kwam van de Keerkring een kleinschalige school waar iedereen elkaar kende. Ik vond R.S.G. erg massaal en erg onpersoonlijk . Ik ging eerst naar de brugklas,T.klas en vervolgens naar de M.A.V.O. Ik heb de school niet afgemaakt. Ik ben naar het V.H.B.O gegaan in Alkmaar. Daar heb ik een gezellige tijd gehad.Toch ben ik wel benieuwd naar oude klasgenoten.

    Rijks Scholen Gemeenschap, 1975

    Ik kan mij niet zo veel meer herinneren van mijn schoolperiode .

    Ik kan mij niet zo veel meer herinneren van mijn schoolperiode . Ik was acht jaar toen ik verhuisde van Maastricht naar Amsterdam .Toch ben ik wel benieuwd of ik nog klasgenootjes zou herkennen op een klassefoto. Ik zat bij juffrouw Jongepier in de klas .Ik kan mij haar herinneren als een aardige juf. Ik heb tot en met de tweede klas hier op school gezeten

    Nutsschool West, 1966

    Ik heb een hele leuke tijd gehad.

    Ik heb een hele leuke tijd gehad. Ik kwam van een zeer strenge school in Amsterdam.De Keerkring was voor mij een bevrijding.Vooral met expressie mocht je je eigen ideeën uitvoeren.Heel iets anders dan tasjes breien voor de meisjes en timmeren voor de jongens zoals dat in amsterdam ging. Ik heb ook nog in de Vlierstraat op school gezeten.Geweldig .Wie krijgt er nou in een gewoon woonhuis les? Toneel op zolder ,schooltuintje in de achtertuin. vervolgens gingen we naar ons (helaas afgebrand)nieuwe schoolgebouw. Ik heb les gehad van Wim van Gelder en Oebele nicolai.

    De Keerkring Jenaplanschool, 1972