Marije van den Elsen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marije van den Elsen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marije van den Elsen heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Wervelende muzieklessen van zuster Jeanne-Marie.

  Wervelende muzieklessen van zuster Jeanne-Marie. Saaie handwerklessen, waar je een schooldas mocht (laten) breien (door oma). Eindeloos lange dictaten van aardrijkskunde..en maar pennen jongens mappen vol! Verhalende geschiedenislessen van de heer Schwiebbe. Een vogelnestje maken tijdens de gymlessen. En tot slot niet te vergeten de feesten met de HBS'ers,waar ook de gymnasiasten van het Kruisherencollege uit Uden te vinden waren. De MMS klas van ons jaar was de allerlaatste lichting; dat hebben wij geweten !!!

  Zwijsencollege, 1964

  Heb hier de dietistenopleiding gedaan met in het eerste jaar een verrassend rooster met wassen en strijken !? Na een jaartje met de bus mocht ik op kamers (was toen 17 jr) en heb het heel gezellig gehad met Ellen Mulders.

  Heb hier de dietistenopleiding gedaan met in het eerste jaar een verrassend rooster met wassen en strijken !? Na een jaartje met de bus mocht ik op kamers (was toen 17 jr) en heb het heel gezellig gehad met Ellen Mulders. Het laatste jaar werde de lessen gegeven in een klein gebouwtje vlakbij de Universiteit (hoefden de specialisten niet veel te lopen). Veel stage's en weinig vacanties. Herinner me de lekkere mokkapunten bij de V&D. Ook de scheikundelessen met de steeds weer mislukte proefjes. Van de kooklessen heb ik genoten.

  De Schutse, 1969

  Heel gezellige eerste klas bij juffr Henst.

  Heel gezellige eerste klas bij juffr Henst. Weet als de dag van gisteren hoe de introductie van de petticoat is verlopen. En als 'grote van de zesde' liep je al heuse rondjes op het schoolplein.

  RK Mariaschool, 1958

  ?