marije faber

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marije faber en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marije faber heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb een erge leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een erge leuke tijd gehad op deze school.Vooral de stage periode in Engeland was echt geweldig!! Ik had een hele goeie en lieve vriendin maar die vriendschap is stuk gegaan,helaas.Ik denk nog wel eens terug aan die schooltijd en kan alleen maar zeggen dat ik het er erg naar mijn zin had en een hoop heb geleerd.

  Horizoncollege (MDGO), 1994

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.

  Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school.Vooral in groep 8 met meester Dirk en toen we op schoolkamp gingen naar Texel.Die tijd vergeet ik nooit meer,echt geweldig.Mijn beste vriendin was Nicolien,heb met haar een leuke tijd gehad,zij ging naar een andere school en dat ging over.Ook was ik erg verliefd op Mark.Ik vond hem echt helemaal geweldig,heb ook nog steeds een valentijnkado van hem bewaard.Al met al een leuke tijd om aan terug te denken en nu mijn zoontje ook naar de basisschool gaat besef je eigenlijk hoe snel de tijd gaat.

  De Rank, 1982

  ?