Bekijk het volledige profiel van Mariëtte van der Horst en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Mariëtte van der Horst heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik heb een hele leuke tijd op ...

Ik heb een hele leuke tijd op deze opleiding gehad.Wat ontzettend leuk om wat over Doreen Kensen te lezen.Doreen weet je nog dat we regelmatig de klas uit gestuurd werden omdat we weer eens samen helemaal in een deuk lagen.het 2e jaar heb ik overgedaan. Leerkracht:Fred Kwast,absoluut mijn favoriet. Na 4 jaar invalwerk gedaan te hebben(er was geen baan te krijgen)heb ik 6 jaar in het speciaal onderwijs gewerkt en nu werk ik sinds 1994 op een basisschool in Heemskerk in groep 1/2.

2003, Mariëtte van der Horst

brugklas 4.1,mavo,blijven zitt...

brugklas 4.1,mavo,blijven zitten in de 3e.meneer Tukker was toen conrector van de mavo.Fantastische man.Zo lief. Vreselijk gelachen met Karin v.d. Aarssen(de hele dag met elkaar in de klas en daarna nog uren met elkaar aan de telefoon),Judith Knikman,Jolanda Stapelkamp,Anneke Hendrickx,Karian Versluis.Nog steeds een vriendin van mij is Anne Michèle de Weers.

2003, Mariëtte van der Horst

Ikzelf zat niet op de Willem v...

Ikzelf zat niet op de Willem van Graftschool,maar mijn vader was er het "hoofd der school" van 1961-1984. In aug.1984 is hij helaas aan een hersenbloeding overleden. Ik vind het leuk om te lezen hoe mensen nu aan hem terug denken.Als dochter herken ik ook dingen.

2003, Mariëtte van der Horst
?