Bekijk het volledige profiel van marietje palmers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

marietje palmers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Leuke tijd op school gehad. ...

Leuke tijd op school gehad. Kan me de schoolvakantie's nog goed herinneren. Samen met Mevr. Kranenburg, Meester Uildriks, Juf Nienhuis. Gezellig samen zingen bij accordeonmuziek. Het repeteren voor de toneeluitvoering van de feestelijke ouderavond, ook altijd weer een spannende tijd. De keer dat Dina Stoppels haar knie weer uit de kom schoot op het schoolplein. Zwemmen met de meester in Delfzijl, 's morgens voor dag en dauw in het koude water, en dat ik bij de eerste duikoefening rechtstandig naar beneden ging. Allemaal leuke herinneringen, en nu de voorpret van de reunie. Ben zeer benieuwd naar iedereen. tsja de tijd vliegt......... mailadres :**********

2006, marietje palmers

Ik kwam in die tijd uit Krewer...

Ik kwam in die tijd uit Krewerd later verhuisd naar Wirdum. Fietste uit Krewerd vaak met Aaltje Folkersma, en later met Geppie Reiffers uit Zeerijp. Ben sinds 1999 weduwe, heb 2 zoons en inmiddels sara gezien. Heb inmiddels weer een hele lieve man ontmoet waar ik in augustus mee hoop te trouwen van dit jaar "2004". Verder hele leuke tijd gehad op deze school.

2004, marietje palmers
?