Marielouise van Zoest

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marielouise van Zoest en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marielouise van Zoest heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke basisschool, Juffrouw Udo, Juffrouw v.

  Hele leuke basisschool, Juffrouw Udo, Juffrouw v.d. Heuvel, Mevrouw Den Hartog (directeur). We hadden een groot schoolplein. Iedere maandagochtend weekopening, helemaal geweldig. Namen die ik nog weet, Mireille, Angelique, Miranda Elverding (ging samen met mij naar de tuinbouwschool), Gerda v.d. Pas, Niels, Hans, Gusta, Jurgen, Ineke, Irvan, Martin, Arjan Snoek, Esther van Dijk, Bernadette, Sandy. De rest schiet me zo gauw niet te binnen. Ik heb nog 2 foto`s die ik binnenkort op de site zal plaatsen.

  OBS Puntenburg (Louise de C..., 1973

  Leuke school.

  Leuke school. Wel heen en weer lopen van het Theo Thijssenplein naar de Daalseweg. Leuke klasgenoten, helaas uit het oog verloren.

  Lagere Tuinbouwschool, 1979

  Leuke school, modeshow in de Jaarbeurs, heb ik nog hele leuke foto`s van.

  Leuke school, modeshow in de Jaarbeurs, heb ik nog hele leuke foto`s van. In de pauze met de meiden een half stokbrood halen bij de bakker om de hoek en deze volstoppen met paprikaschips??? De twee klassefoto`s van 1983/1984 en 1984/1985 zet ik z.s.m. op de site. Hopelijk reageren er dan wat meiden die erop staan.

  kleermakersvakschool, 1981

  ?