Marielle Zwart

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marielle Zwart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marielle Zwart heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  eerste 2 jaar van de opleiding ERgotherapie altijd bij Marit in de klas gezeten.

  eerste 2 jaar van de opleiding ERgotherapie altijd bij Marit in de klas gezeten. Dat regelden we zelf. Veel lol en lachen om de grappen van jaap bakker tijdens zijn colleges. veel minder gelachen om ineke van der heyde. Einde 2004 zwanger dus in 2005 er een half jaartje tussen uit geweest en in okt 2005 weer ingestroom in een totale nieuwe klas. Uiteindelijk na hard zwoegen en zweten wel het ozo begeerde papiertje gehaald

  2007, Marielle Zwart

  juffrouw de Goede, met krulletjes is wat ik nog weet van deze school.

  juffrouw de Goede, met krulletjes is wat ik nog weet van deze school. En het materialen-hok bij de zandbak buiten. Dan moest je altijd hard rennen om te pakken wat je pakken kon, een duw-auto bijv.

  2004, Marielle Zwart

  Veel goede herinneringen aan deze schooltijd!! slappe lach krijgen bij Boukje van Ortho en Pedagogiek.

  Veel goede herinneringen aan deze schooltijd!! slappe lach krijgen bij Boukje van Ortho en Pedagogiek. toneelstuk in het laatste jaar was super!! Vooral met Susan, manon, prisca, elisa gelachen. Nog met Charissa naar Pinkpop geweest (mijn eerste festival). Samen met Prisca altijd in de bus 's ochtends. Ben erg nieuwsgierig hoe het met jullie gaat.

  2003, Marielle Zwart
  ?