Mariëlla Kerssens

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Mariëlla Kerssens en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Mariëlla Kerssens heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Het schapenklasje naast de kerk.

  Het schapenklasje naast de kerk.Al vroeg mocht ik bij zuster Laetitia in de klas zitten en ben de hele kleuterschooltijd bij haar in de klas gebleven.

  Catharina Kleuterschool, 1949

  1ste klas juff.

  1ste klas juff.Rijkhoff,een schat,de 2de klas Juff.Jansen,kan mij hier het minste van herinneren,3de klas Zr.Melanie, streng maar volgens mij wel rechtvaardig, 4de klas,Juffrouw Potter,grote knot en in een bijklasje in de school op de Rijkstraatweg tegenover café Kennemerland,waarom dit was weet ik niet,waarschijlijk te veel leerlingen.i.v.m.geboortegolf van na de oorlog,dan 5de juff.Meurs,en 6de Juffr.Kuijten,ik had geen problemen met haar,maar vond het toch niets dat zij met ons overging naar de Lucia Mulo.Zij vertelde alles door aan mijn vader,als ik iets uitgespookt had en moest schoolblijven,ging zij,na afloop van de schooltijd, de kinderen overzetten(Rijkstraatweg) liep vervolgens even door naar de winkel van ons,Vergierdeweg 17,om mijn vader te vertellen wat ik nu weer uitgespookt had.Dan kreeg ik thuis ook weer op mijn kop!! Toch al met al,goede herinneringen aan deze tijd met zuster Agnes als hoofd van de school.

  Philomenaschool, 1952

  Je had als hoofd van deze school zuster Gonzega ,dan was er juffr.

  Je had als hoofd van deze school zuster Gonzega ,dan was er juffr.Kuijten,juffr.v.d.Pluim(een leuk mens) en meester Zuidewijk,deze gaf Duits,en dan was er,zeker niet te vergeten, Zuster Evangelista,deed nou geen lippestift of mascara op,zij nam je mee en boende net zo lang,tot het er weer af was en je gezicht er dik,rood en opgezwollen van het boenen uitzag,het ging zeker niet zachtzinnig! Zij was een echt kreng! Mijn ergste herinnering: dat vreselijke gympakje met korte ballonbroek en elastiek in de pijpen.

  St. Lucia MAVO, 1958

  ?