Bekijk het volledige profiel van Mariel van den Munckhof en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Mariel van den Munckhof heeft 3 klassenfoto's en kent 11 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Ik heb maar anderhalf jaar op ...

Ik heb maar anderhalf jaar op de Luciaschool gezeten. We verhuisden naar Venray vanuit Zuid-Limburg toen Rank Xerox in opkomst was. Toen Coninxhof in Veltum klaar was ben ik daar naar toe gegaan. Halverwege de 5e klas heb ik vervolgens nog anderhalf in Overloon op de lagere school gezeten.

2008, Mariel van den Munckhof

Ik begon in 1973 in klas 1c en...

Ik begon in 1973 in klas 1c en deed daarna Gymnasium A.

2008, Mariel van den Munckhof

In de tijd dat Coninxhof werd ...

In de tijd dat Coninxhof werd gebouwd zaten we met alle klassen die daar als eerste hun intrek zouden nemen in het oude bijgebouw van het ziekenhuis, het stond helemaal rechts van waar nu de parkeerplaats is en staat er sinds kort niet meer. Als het mooi weer was stonden de grote deuren richting bos open kon je bij wijze van spreken zo de eekhoorntjes zien. We liepen naar en van school onder begeleiding van een leerkracht, ik denk dat het de 4e klas was. Later werd de nieuwbouw geopend en gingen we naar Coninxhof. Heel vooruitstrevend werd het mammoetsysteem toegepast. Iedere ochtend begonnen we met brainstormen, stukje aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, van alles werd er door elkaar op ons afgevuurd, ik weet dat ik dat nog erg leuk vond. Later ben ik verhuisd en kwam ik op een school met een heel ouderwets leersysteem waar ik erg aan moest wennen (nonnen...). Ik heb het erg naar mijn zin gehad op Coninxhof, al was het maar korte tijd.

2008, Mariel van den Munckhof
?