Marieke Warnshuis

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke Warnshuis en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marieke Warnshuis heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  DE LEAO, dat was best een leuke tijd, met leuke mensen, zoals daar zijn, m'n vriendin in die tijd Cootje Noya, Leonie Haeke, Petra Netelbeek en ook Roelien Hilbolling? en dan de jongens, Michél Johannis, Henny Rensink, Theo Peemen, en nog veel meer.

  DE LEAO, dat was best een leuke tijd, met leuke mensen, zoals daar zijn, m'n vriendin in die tijd Cootje Noya, Leonie Haeke, Petra Netelbeek en ook Roelien Hilbolling? en dan de jongens, Michél Johannis, Henny Rensink, Theo Peemen, en nog veel meer. Vooral de week in Giethoorn was erg gezellig, we hadden een geintje uitgehaald met Juf Schaake, en daar kregen we erg veel spijt van, dus hebben haar diezelfde week nog onze excuses aangeboden, het fijne weet ik er niet meer van, maar het is me altijd bijgebleven vooral die SAAMHORIGHEID.

  2007, Marieke Warnshuis

  Heel erg leuk, en natuurlijk ken ik ook de namen nog van: Coby,Arnold en Peter Kos Hans en Henk Hijink, Dorien Kuiper (m'n vriendinnetje) Erik Berghuis, later ook nog Tom Berghuis en natuurlijk Tom Kiekebosch, maar ook Ger Bras, Harry Storteles, Dave Nij

  Heel erg leuk, en natuurlijk ken ik ook de namen nog van: Coby,Arnold en Peter Kos Hans en Henk Hijink, Dorien Kuiper (m'n vriendinnetje) Erik Berghuis, later ook nog Tom Berghuis en natuurlijk Tom Kiekebosch, maar ook Ger Bras, Harry Storteles, Dave Nijenhuis ?? nooit meer van gehoord evenals van Oscar Weevers de grootste clown allertijden. Ik vond het erg fijn op deze school, en Meester Fred Runte is mij het meeste bijgebleven.

  2007, Marieke Warnshuis

  Veel weet ik er niet meer van, maar we hadden een juf met heel lang zwart haar.

  Veel weet ik er niet meer van, maar we hadden een juf met heel lang zwart haar.

  2007, Marieke Warnshuis
  ?