Marieke van Osch

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke van Osch en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marieke van Osch heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Toen heette deze school (voor het laatste jaar) nog Academie voor Journalistiek en Voorlichting.

  Toen heette deze school (voor het laatste jaar) nog Academie voor Journalistiek en Voorlichting. Ik heb er een jaar rondgelopen. Wel een leuk jaar, maar niet echt mijn richting. Na het behalen van mijn 'P' ben ik naar Communicatie in Eindhoven gegaan. Als het goed is studeren degene bij wie ik in de klas heb gezeten nu af!

  Fontys Hogeschool voor Jour..., 1999

  'Ons' atheneumjaar, was een groepje dat ieder jaar een beetje kleiner werd.

  'Ons' atheneumjaar, was een groepje dat ieder jaar een beetje kleiner werd. In de tweede de 'beruchte'A2A, in de derde gesplitst in 2 klassen (met z'n twaalven in één klas. Daarna weer gewoon 1 klas. Dé herinnering aan de Pierson is toch wel de "Jonge Consument": een wedstrijd voor scholieren waarbij een gezond product gepromoot moets worden. Met de krentenbol zijn we 2e geworden! Enkele andere memorabele gebeurtenissen: - Elke Piersondag kanoën: erg lachen en nat... - De schoolfeesten in de Galaxy - Naar Praag in Atheneum 5 - De eindexamenstunt: Pierson op z'n kop - En natuurlijk de leraren (hoe kun je die ooooit vergeten)

  Ds. Pierson College, voorhe..., 1993

  ?