Marieke van Binsbergen

Kent 32 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke van Binsbergen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marieke van Binsbergen heeft 0 klassenfoto's en kent 32 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke tijd, eerst in klas 1A, later in 2gB etc.

  Leuke tijd, eerst in klas 1A, later in 2gB etc. Ben Korner als mister 1A, Martin van Bentum, Hans Kluken en Alfred Boot, een mooi drietal kon je altijd mee lachen. Broerse en de Lange, Claessens, Hofstra, Lindhout en van Til. Die aardige meneer Tol, die me door 6 jaar wiskunde heeft heengesleept. Elke dag vanuit Ouderkerk met Marjan en Marjolijn naar Amstelveen fietsen, lange polderweg met veel tegenwind in mijn herinnering maar in feite zal dat wel meegevallen zijn!

  Casimir lyceum, 1971

  Meester van Bruggen en meester Rijnders kan ik me herinneren en meester Schaap, streng doch rechtvaardig.

  Meester van Bruggen en meester Rijnders kan ik me herinneren en meester Schaap, streng doch rechtvaardig. Verder dat aparte systeem wat we vanaf de vijfde klas kregen met kaartenbakjes met rode, gele en groene stippen waar je dan zelf je werkjes uit mocht halen, heerlijk vond ik dat. Jammer dat ik toen niet, net als de jongens, mocht timmeren en kleien en zo, breien en borduren ging me niet zo goed af en ik had er ook niet zoveel geduld voor. Mevrouw Westra had mij al snel als afgeschreven als handvaardigheids-talent ... Tja

  Jan Hekmanschool, 1965

  Vooral juffrouw Maan kan ik me herinneren en verder Monique Wattèl, Saskia Emmelot.

  Vooral juffrouw Maan kan ik me herinneren en verder Monique Wattèl, Saskia Emmelot. Er is later ooit een film over Ouderkerk, gemaakt in de 60-er jaren, uitgebracht en daar staan we allemaal op, ook juffrouw Maan.

  Kleuterschool De Blokkendoos, 1963

  ?