Marieke Tappel

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke Tappel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marieke Tappel heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Ik heb maar 1 woord voor deze school: fuckschool!!!!!!.

  Ik heb maar 1 woord voor deze school: fuckschool!!!!!!

  2004, Marieke Tappel

  Ik zat wel in een leuke klas.

  Ik zat wel in een leuke klas. De leraren waren niet allemaal aardig maar degenen die ik wel aardig vond waren meneer Boekhoorn en meneer Moerkerk. Meneer Boon vond ik een vreselijke man. We hadden een erg leuke werkweek naar Bergen. `s Avonds stappen in Bergen waren we veel te laat terug. We waren verdwaald en liepen helemaal verkeerd. Het was leuk daar.

  2004, Marieke Tappel

  Leuke school en goede leraren.

  Leuke school en goede leraren. Fijne klasgenoten waaronder Marloes. Haar achternaam weet ik niet meer. Met een heel stel op de boot naar Londen, wat een feest!! Iedere dag eten bij Mac Donalds omdat het eten in Engeland niet erg smakelijk was. Uitgaan in een uitgaanwijk daar maar we mochten er niet in omdat we nog geen 21 waren!!! Een half uur in de rij gewacht. Voor niks dus. Bij Frans kwam ik bijna nooit dus met Marloes de stad in om te wachten totdat de volgende les begon. Groetjes aan iedereen die in 1998 de opleiding TRH heeft gedaan.

  2004, Marieke Tappel
  ?