Marieke Kruikemeier

Kent 0 personen

Getrouwd
Woont in Almere

  Bekijk het volledige profiel van Marieke Kruikemeier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marieke Kruikemeier heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Deze opleiding heb ik toen gekozen omdat ik na de mavo eerst mbo moets doen om daarna te kunnen doorstromen naar het hbo.

  Deze opleiding heb ik toen gekozen omdat ik na de mavo eerst mbo moets doen om daarna te kunnen doorstromen naar het hbo. Ik wilde graag iets met binnenhuis-architectuur. Het moest dus een creatieve opleiding zijn. Dit viel achteraf allemaal wel mee en heb de opleiding niet met heel veel plezier gedaan hoewel de school periode wel heel gezellig was. We hadden een hele hechte groep en met sommige leraren een hele hechte band. Dit was toch wel heel bijzonder. Dit gaven de leraren zelf ook aan. Heb hier ook mijn 2 beste vriendinnen leren kennen!

  2004, Marieke Kruikemeier

  Nog geen jaar op deze school gezeten.

  Nog geen jaar op deze school gezeten. Ik deed de opleiding bedrijfsadministratie. Totaal niet mijn ding. Heb hier mijn toenmalige vriend leren kennen. We zaten bij elkaar in de klas. We hebben iets langer dan 8 jaar een relatie gehad waarvan we bijna 2 jaar samenwoonden. Ik heb deze relatie in april 2008 beeindigd.

  2004, Marieke Kruikemeier

  In deze vier jaar heel veel meegemaakt.

  In deze vier jaar heel veel meegemaakt. Leuke maar ook minder leuke dingen, zoals het overleiden van mijn vader toen ik in de 1e zat. Maar voornamelijk een hele leuke tijd. Vriendjes en vriendinnetjes waren toch wel het belangrijkste in die periode. Echt de wereld ontdekken!

  2004, Marieke Kruikemeier
  ?