marieke kramer

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marieke kramer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  marieke kramer heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Was een leuke tijd, op Lute na dan, want die man was overspannen en ik en Barbara Jansen waren daar de zondebokken van!!! Namen die naar boven komen: Mieke van Keulen, Meta Honig, Sandra Tromp en nog wat mensen waar ik leuke tijd mee heb gehad maar de nam

  Was een leuke tijd, op Lute na dan, want die man was overspannen en ik en Barbara Jansen waren daar de zondebokken van!!! Namen die naar boven komen: Mieke van Keulen, Meta Honig, Sandra Tromp en nog wat mensen waar ik leuke tijd mee heb gehad maar de namen van kwijt ben.

  2003, marieke kramer

  Ik heb de HAVO gedaan tot mijn 4e jaar.

  Ik heb de HAVO gedaan tot mijn 4e jaar. Toen ben ik naar Haarlem verhuisd. Ik weet nog dat ik les Duits had van Kramer; die man werd erg door ons gepest. Ik zat bij o.a. Pauline Hsu, Nicoline May, Moestafa Güner, Max en Cindy in de klas. Hetwas meestal lachen. Volgens mij waren we best een lastige klas, want er zijn een hoop leraren overspannen geworden door ons!

  2003, marieke kramer

  Niekie (Nicoline May) en ik zijn nog steeds beste vriendinnen, hoewel er veel veranderd is natuurlijk! (en wij ook).

  Niekie (Nicoline May) en ik zijn nog steeds beste vriendinnen, hoewel er veel veranderd is natuurlijk! (en wij ook). Ik ben iig niet meer het verlegen meisje wat werd gepest. Niet dat ik er een trauma van heb overgehouden hoor. Leuke vriendinnen toen: Karolien Kreukniet, Mirthe Castricum, Elena Vasquez, Tamara Remerdem (whatever happened to her?). Ben benieuwd hoe het is met André Diaz...dat was echt zo'n lefgozer, die lijkt wel uit de Flodderfilm. Of dat nog steeds zo is..???

  2003, marieke kramer
  ?