Marieke deMooij

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marieke deMooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marieke deMooij heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik ging veel om met Vera de Mooij, Monique Proost, Jacquelien van de Spee.

  Ik ging veel om met Vera de Mooij, Monique Proost, Jacquelien van de Spee. In mijn klas zat Frieda van Gunst, Ivonne van Beelen, de tweeling Maagdenberg ( een klas eerder denk ik). Ene Astrid, Emmy, Alida, Anga, joke. Heette de onder directrice niet mevrouw Voortman?

  1e Chr. Katw. Industrie- en..., 1971

  Ging met Monique Proost en Corrie Kagenaar om en met mijn tweelingbroer Jan.

  Ging met Monique Proost en Corrie Kagenaar om en met mijn tweelingbroer Jan. Ik vond het wel gezellig op school, ondanks dat we veel geplaagd werden, vooral door Jack Glasbergen, die scholt Jan en mij altijd uit. Meester Jagersma was een fijne leraar. Ik kan me nog herinneren dat Jan-Arie overleed aan nierontsteking in de 5e klas, dat heeft een behoorlijk impact op me gehad. We hadden ook altijd leuke (soms ook eigenaardige) schoolplein spellen zoals kleine anna zat op ene steen of ketting rijgen, die je vandaag de dag niet meer ziet. Tja Peter Tol dat vond ik een hele leuke jongen, maar ja hij zag mij niet zitten. Hoe zou het nu met hem zijn???

  Koningin Wilhelminaschool, 1965

  ?