Marie Louise Nagtzaam

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marie Louise Nagtzaam en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marie Louise Nagtzaam heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Receptioniste/informatrice, opleiding van 1 jaar en dat laatste was de enige reden dat ik naar Schoevers ging.

  Receptioniste/informatrice, opleiding van 1 jaar en dat laatste was de enige reden dat ik naar Schoevers ging. Wilde ECHT niet meer naar school. Toch wel een leuk jaar gehad met wat vage lessen over witte en gekleurde typex en het laterale hangmappensysteem...! En natuurlijk warme chocomel bij De Poffer.

  2004, Marie Louise Nagtzaam

  Niet echt de leukste tijd gehad op het Rijks.

  Niet echt de leukste tijd gehad op het Rijks. Lag niet aan school, maar meer aan mezelf (verschrikkelijke puber...!!!) Vergeet echter nooit meer conrector Korsten en de geur van zijn pijptabak. Ik kwam hem een keer tegen in 1 van de gangen op school, hij wierp 1 blik op mijn (te) zwaar opgemaakte ogen en vroeg: Op oorlogspad? Door de grond wilde ik zakken, terwijl ik het nu 1 van de leukste anecdotes vind uit mijn schooltijd. Kan me er verder ook niet echt veel van herinneren.

  2004, Marie Louise Nagtzaam

  Jaap, Ineke, Wiep en Gert Jan.

  Jaap, Ineke, Wiep en Gert Jan. Voorlezen, toneelspelen, weekafsluiting, staken, kleine klassen enz. Het was, maar dat zie ik nu pas in, een waanzinnige schooltijd. Nieuw, rebels en ontzettend ongedwongen. Maar ik heb nooit meer ergens zoveel geleerd als op deze school.

  2004, Marie Louise Nagtzaam
  ?