Marie-José Claessen Hanselaar

Kent 0 personen

Getrouwd
Woont in Belfeld

  Bekijk het volledige profiel van Marie-José Claessen Hanselaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marie-José Claessen Hanselaar heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De interesse in het bibliotheekvak begon in de bieb van Stramproy.

  De interesse in het bibliotheekvak begon in de bieb van Stramproy. Dus een opleiding in Sittard. Iedere dag met de trein vanuit Weert. Heel veel vakken en veel leren. Toch ook wel een gezellige tijd met de klasgenoten.

  Bibliotheek-en Documentatie..., 1975

  Mavo Keent : een hele overgang om iedere dag met de fiets van Stramproy naar Weert te gaan.

  Mavo Keent : een hele overgang om iedere dag met de fiets van Stramproy naar Weert te gaan. In het eerste jaar ook nog op zaterdag. Vooral de eerste franse les van dhr. Theunissen. Hij vroeg in het Frans naar onze namen, maar niemand wist waar hij het over had. Ook het livre d'images niet te vergeten. Plaatjes met teksten die we van buiten leerden. En veel fietsen tussen de diverse locaties. Julianastraat, St. Jozeflaan en zelfs de zolder van de Agnesschool, waar we geschiedenisles hadden van dhr. Perebooms. In een van de schoolkranten stond: een speling der natuur: een pereboom op zolder. Na de Mavo de Havo, erg massaal met zoveel leerlingen. Biologie van dhr. Janssen waarbij we een koeienoog moesten ontleden. Griezelig. Uiteindelijk toch een mooie tijd op de middelbare school.

  Bisschoppelijk Coll SGM v, 1969

  Op de lagere school had ik een hele leuke tijd.

  Op de lagere school had ik een hele leuke tijd. Mijn vriendinnen waren toen Marlies Baens en Marianne Verkoelen. Vooral de muzieklessen van Zr. Imelda en de handwerklessen van Zr. Anna waren onvergetelijk. Het muziekschriftje met de internationale liedjes heb ik nog steeds. 24 maart 2007 hadden we reunie van de 5e klas. Heel leuk om met de oud-klasgenoten en de juffen van de 3e en 4e klas herinneringen op te halen.

  St Jozefschool, 1963

  ?