Marie-Fleur van der Steeg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marie-Fleur van der Steeg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marie-Fleur van der Steeg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  De Grandi natuurlijk, met onze 'crea' dansjes! Een rondje om de school lopen in de pauze, lekker zonnen op het grasveld bij mooi weer, werkweek Barcelona, Spaans bij Mw.

  De Grandi natuurlijk, met onze 'crea' dansjes! Een rondje om de school lopen in de pauze, lekker zonnen op het grasveld bij mooi weer, werkweek Barcelona, Spaans bij Mw. vd Eshof, Tekenen....

  Het Baarnsch Lyceum, 1991

  Juf Reede heeft denk ik de meeste indruk op mij gemaakt, al in de tweede kleuterklas vond ik haar geweldig! Als zij kwaad werd.

  Juf Reede heeft denk ik de meeste indruk op mij gemaakt, al in de tweede kleuterklas vond ik haar geweldig! Als zij kwaad werd...;-) En natuurlijk meneer Westerhuis, die hartstochtelijk "Angie" van de Rolling Stones speelde/zong op zijn gitaar. De hechte klas, mijn vriendinnen, de musicals (groep 5 en 8), ballet...ik heb een fantastische tijd gehad op deze school waar ik met plezier aan terugdenk!

  Godelindeschool, 1984

  ?