Marie-Claire Fakkel

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marie-Claire Fakkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marie-Claire Fakkel heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Docenten met markante persoonlijkheden, onder andere mijn eigen tante, Yvonne Heide, Mady Mulder, de geweldige theoriedocent mevr.

  Docenten met markante persoonlijkheden, onder andere mijn eigen tante, Yvonne Heide, Mady Mulder, de geweldige theoriedocent mevr. de Haan! Je had toen nog Stivas A en Stivas B. Ik zat in een klas met veel leuke vrouwen en een paar hele jonge meiden, ik was zelf 25 jaar, ik herinner me heel goed Maureen Jagroep, Gunilla John die bij mij in de buurt woonde, Wieke Baay, Bep die later natuurgeneeskundige is geworden, Joke Draayer, Katie, en veel meer waarvan de namen me nu niet te binnen schieten. Swingen in het Oxhoofd met een stel meiden. Het was een leuk jaar, hard werken, veel leren, en de zenuwslopende praktijk-examens waar electrisch ontharen nog verplicht was bij de strenge Stivas.

  Gerda Siemer Instituut, 1984

  Aan de laatste grote opleiding in mijn leven heb ik weinig herinneringen.

  Aan de laatste grote opleiding in mijn leven heb ik weinig herinneringen. Ik was werkstudent, en ik was heel actief op allerlei terreinen, de studie die mijn hoofdbezigheid moest zijn, was één van de vele verplichtingen. Docenten die me zijn bijgebleven: Hans van Helsdingen, Herbert van Rheeden en de Vries. Ik herinner mij vooral de medestudenten waarmee ik gelegenheidsvriendschappen of echte vriendschappen sloot. Enkele mensen waarmee ik nauw samenwerkte in werkgroepen, zijn me ook bijgebleven. Ineke Hellingman, Paul Spies, Sandra Rijst, Willemtje Eijting, Nico v.d. Brom, Thomas v.der Dunk, een opvallende verschijning als Michel Didier natuurlijk.

  Kunstgeschiedenis UvA, 1978

  september 1967 vers uit Suriname, eerst in Noordwijk half jaar, 2e deel schooljaar op deze school, juffrouw Groot.

  september 1967 vers uit Suriname, eerst in Noordwijk half jaar, 2e deel schooljaar op deze school, juffrouw Groot. Ik heb hier maar een half jaartje op school gezeten. Ik herinner me alleen Helen Neijendorff en Jeanette, en een jongen uit de klas die vaak met me meeliep van school naar huis, maar z'n naam weet ik niet meer. De juf was erg leuk.

  Hervormde school Waldeck, 1968

  ?