Bekijk het volledige profiel van marie augustijn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 0

marie augustijn heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Op deze school ontluikte de ee...

Op deze school ontluikte de eerste liefdes, samen aan de poort sigaretjes roken, van de "gymlul" kregen we de gekste opmerkingen en zuster Febronie schipperde steeds voor ons. Samen met Loes Vrijsen en Maria Vosters een heerlijke periode gehad. En Kitty van de televeesee, herinner je je mij nog?? Ben later naar Eindhoven gegaan en Reusel verlaten.

2004, marie augustijn

Volgens mij waren we begonnen ...

Volgens mij waren we begonnen met 2 klassen MBO cd, dit is later 1 klas geworden, met ongeveer 12 leerlingen? De gekste dingen maakte we mee, Paul die de dekens waste met teveel zeeppoeder enz. en dat kroegje op de hemerijken, hoe was die naam ook weer?? Wat doen mijn klasgenoten, ik ben erg nieuwsgierig!!

2004, marie augustijn

Ben in 1966 in reusel komen wo...

Ben in 1966 in reusel komen wonen, begonnen bij juf. Aerts, dieze juf was een echte kwaoie juf, maria Vosters kreeg altijd straf van haar, dit was erg zielig, en Monica Rozo was haar "schitje". Juf van Loon was erg aardig en bij de trouwerij van meneer de pingwing mochten wij aanwezig zijn. Juf. Dirks is ook getrouwd toen we bij haar zaten en den Olliebol was een vreemde vrouw.

2004, marie augustijn
?