Marianne Verflieren

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Verflieren en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marianne Verflieren heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Leuke school, bij juffrouw Ger...

  Leuke school, bij juffrouw Gerda(Abels) en Juffrouw Tiri. feesten in de speelzaal, niet rennen door de gangen, en als je dan wilde zoenen met je vriendje ( het zat er al jong in) moest je even voor het raam van zijn klas gaan staan, en dan kwam hij ook. "betrapt"door de juf, maar de familie kan er op verjaardagen nog steeds erg om lachen. Zat bij Andrea Sieckmeijer in de klas, dat was mijn vriendinnetje!

  2003, Marianne Verflieren

  Niet echt mijn school, want da...

  Niet echt mijn school, want dat was natuurlijk de SGN, maar wat wel leuk is, dat ik via mijn werk laatst in contact kwam met een leraar die hier weer les gaat geven... Die leraar is natuulijk bijna net zo oud als ik nu, we hebben een leuk gesprek gehad, en Frank Gottenbosch werkt er nog steeds, hoop dat het goed met hem gaat!!!

  2003, Marianne Verflieren

  Top. De mooiste jaren van je l...

  Top. De mooiste jaren van je leven zijn toch echt je school jaren. We hebben wat afgelachen en gehuild met elkaar. Bonnenboekjes pikken voor de feestweek, de straf er na, de werkweken en het eindexamen feest, geweldig! Heb nog steeds contact met Kaman Wu en Patricia Wanders erg leuk! Zat bij velen in de klas, Daniëlle Voigt, Eelco Ruder, Marco Homma, Randy Hibma, Frans Stoeltjes, Kam en Patries natuurlijk, Manon, Paula, Djoeke, Martijn, Nathalie( kom je altijd tegen met Koninginnedag!)Leuk om bekenden hier weer terug te zien, op naar de reunie

  2003, Marianne Verflieren
  ?