Marianne van Roode

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne van Roode en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne van Roode heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  2 broers van me hebben hier langer rondgelopen maar ik heb alleen het eerste jaar hier gedaan (grote spijt toen ik moest verhuizen), al heb ik er mijn goede vriendin Lizanne aan overgehouden met wie ik nog steeds prima contact heb!.

  2 broers van me hebben hier langer rondgelopen maar ik heb alleen het eerste jaar hier gedaan (grote spijt toen ik moest verhuizen), al heb ik er mijn goede vriendin Lizanne aan overgehouden met wie ik nog steeds prima contact heb!

  Eemlandcollege Zuid, 1981

  aleen 1e en 2e jaar Tekenen en Textiel gedaan, toen overgestapt naar Rotterdam.

  aleen 1e en 2e jaar Tekenen en Textiel gedaan, toen overgestapt naar Rotterdam. Eerste jaar geweldige studententijd gehad, vrijwilligers werk Concertzaal Noorderligt... grote vriendin Michèle aan overgehouden.

  Moller Instituut / lerareno..., 1987

  Dit is wel érg lang geleden want ik heb alleen de kleuterschool hier gedaan en 3 maanden van de 1e klas.

  Dit is wel érg lang geleden want ik heb alleen de kleuterschool hier gedaan en 3 maanden van de 1e klas. Ben nog een keertje een jongen tegengekomen op de boot naar Engeland die oud-buurjongen bleek te zijn van de Piet Heijnlaan! Op school had ik een vriendje die Toontje heette?

  De Stokland, 1973

  ?