Marianne van der Klooster

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne van der Klooster en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marianne van der Klooster heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kwam hier in de eerste klas op school en heb nog een paar maanden in de 2e klas gezeten (die zat samen met klas 3) Ik weet niet meer zoveel (1 naam gaat er door m'n hoofd en dat is Ankie, maar ik kan er geen gezicht bij bedenken) Ik vond het vreselij

  Ik kwam hier in de eerste klas op school en heb nog een paar maanden in de 2e klas gezeten (die zat samen met klas 3) Ik weet niet meer zoveel (1 naam gaat er door m'n hoofd en dat is Ankie, maar ik kan er geen gezicht bij bedenken) Ik vond het vreselijk dat we verplicht melk moesten drinken (met een potlood de dop doorprikken voor het rietje) Maar toen wij terug gingen naar Dordrecht heb ik heel lang heimwee gehad naar Woerden.

  Emmaschool, 1965

  Marian Sprangers: Ik ging als bruidje naar dat schoolfeest, volgens mij heb ik nog ergens een foto waar jij ook opstaat, ik zal eens gaan zoeken!!).

  Marian Sprangers: Ik ging als bruidje naar dat schoolfeest, volgens mij heb ik nog ergens een foto waar jij ook opstaat, ik zal eens gaan zoeken!!)

  Kleuterschool de wielewaal, 1962

  Als je snoepte bij dhr.

  Als je snoepte bij dhr. de Man (Mekkie!) moest je de volgende les trakteren! Geslaagd dankzij het wiskundecijfer van dhr. v.d. Berg..... Mayonaise bij Duits van dhr. Molenaar!!!!!!! frans van dhr. 't Hart, nederlands van dhr. v.d. Sluis (die tegenwoordig duifie genoemd wordt) dhr. v.d. Elst, mevr. Tits, directeur dhr. Borsje......... Het schoolreisje naar Luxemburg zal ik nooit vergeten!!!!! Klasgenoten: Harry Bakker, Marion van Norel, Greet Mol, Loeske en Wilma Stuurstraat, Harry Heyden en Jan Kerkhof natuurlijk (ik heb het je vergeven hoor!)

  MAVO wielwijk/Scholengemeen..., 1971

  ?