Ontdek PLUS

Marianne Marel

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

    Bekijk het volledige profiel van Marianne Marel en al je andere schoolgenoten!

    In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

    Marianne Marel heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

    Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

    Aanmelden

    Van school weet ik nog dat er leuke klasseavonden werden gegeven en dat er "fuiven" bij klasgenoten thuis gehouden werden.

    Van school weet ik nog dat er leuke klasseavonden werden gegeven en dat er "fuiven" bij klasgenoten thuis gehouden werden. Sportdag vond ik altijd erg leuk en we hadden een meisjeskoor o.l.v. Max Punt. In de eerste klas( 1a) hadden we als klasseleraar van Zaalen, die ook Nederland gaf. En voor aardrijkskunde hadden we Bakker, ook voor geschiedenis geloof ik. Dat waren niet mijn favorieten, dus het botste nogal vaak met Bakker. Dat was een grote blonde leraar met een blote billengezicht en die werd altijd vuurrood van kwaadheid. Haha. Ook met Crispijn (natuurkunde en bilogie)lag ik regelmatig in de clinch en werden mijn ouders opgebeld. Hoogenraad hadden we voor Duits en van Tricht voor Frans. Verder Broers en Peuk voor Engels. (van der Made) maar die is uiteindelijk weggepest volgens mij. Vond ik wel zielig voor die man.Later kregen we van Exel met haar hondje Dauphin. We moesten veel gedichten leren van haar, maar ze heeft ons wel een goede uitspraak bijgebracht. Soms was het wel eens overdreven, maar de lessen waren heel leuk. Ik heb nog een blauwe maandag op haar toneelklupje gezeten. In die klas was ik vriendinnen met Marian de Wit, Nel Harteveld en Nel Vrolijk, Marijke Effendi, Nel van der Harst, Esther Sprangers, Joyce Gruwel. We hadden er superveel lol en ik kijk op die tijd met plezier terug. Voor de rest zaten er Marius Bal, Kees de Mos, Kees Buis, Kees de Mild, Luuk Swart,Joke Schoenmaker, Anneke Keilewer en Petra Hoek (die deed alle klassen 2 keer geloof ik) In de latere klassen werd ik vriendin met Jeanette Ebell, Joke v.d.Kruk en Dorien van Vugt. Dat zijn de namen die ik me kan herinneren. Ik weet ook nog dat we een schattig jongetje (nogal klein voor zijn leeftijd)in de klas kregen die Rutger heette. Onder een aardrijkskundeles van Bakker hadden we onze benen aan elkaar gebonden en prompt moest ik toen voor de klas komen. Dus moesten we allebei naar van Huystee. We hadden een hele aardige conciërge, mijnheer Minke van wie je van alles gedaan kon krijgen. In de pauze liepen we altijd op het schoolplein aan de achterkant en kochten we broodjes bij een bakkerskarretje voor 30 cent. Leuke tijden waren dat.

    O.G. Heldringschool L.O., l..., 1963

    In de eerste klas was juffrouw den Ouden onze juf en ik mocht haar (thuis) juffrouw Lenie noemen want ze woonde bij mijn oma in huis.

    In de eerste klas was juffrouw den Ouden onze juf en ik mocht haar (thuis) juffrouw Lenie noemen want ze woonde bij mijn oma in huis. Mijn vriendinnen waren Nellie Taal, Sjanie van der Toorn, Willie Vrolijk en Cootje de Niet. Ik vond Jobje (vd.Toorn) altijd een aardig jongetje en verder herinner ik me nog Arie Jongejan, Arie Kramer, Kees en Corrie Guijt, Riet Pronk 1 en 2, Riet de Bruin, Aagje de Niet, Truus Verheij, Erik Verbaan, Johnnie Schoonderwoerd. We hadden wel een leuke klas. Ik heb het er altijd naar mijn zin gehad. Bij meester Heikoop en meester Kalle vond ik het 't leukste in de klas. Ik tekende graag en dat hadden we toen ook als lessen. Handwerken vond ik het ergste wat er was, want dasn moesten we breien met vier naalden!!! Nou ja, ik verstopte dat breiwerk meestal en dan moest ik het weer overnieuw gaan doen van juffrouw Klok. Verder was het een gezellige school. Alleen wel stremg, want we mochten geen lange broek aan. Dat vergeet ik nooit. En ik had net een mooie gekregen. Een blauwe.skibroek. Dat zulke dingen je bijblijven. Verder was ik geloof ik wel rustig op school.

    Eben-Haëzerschool, 1957