Bekijk het volledige profiel van Marianne Tuyn en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

Marianne Tuyn heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Mijn eerste school na mijn opl...

Mijn eerste school na mijn opleiding; het was spannend om je eigen klas te hebben. Het hoofd van de school was heel streng( Lindeboom) en elke week begon met een gezamenlijk gebed in de personeelskamer. Ook mosten we hem bij aankomst op school altijd een hand geven. Mijn lesgeven werd geregeld gecontroleerd en besproken. Ik gaf na schooltijd nog Frans en rekenen. het was een zgn. opleidingsschool.

2007, Marianne Tuyn

Ik gaf les in groep 3( toen no...

Ik gaf les in groep 3( toen nog klas 1) van deze school.Er werd veel gedaan aan vernieuwend onderwijs en dat sprak me erg aan. Net als bij Tiemen van Eerden stond muziekonderwijs bij mij op nummer 1. In 1969 kwam Wouter Tuyn hier " kweken" en de vonk sloeg over. Hij gaf les in de klassen op de bovengalerij, maar samen gaven we handvaardigheid aan klas 7 of 8. Met hem ben ik later ook getrouwd. Veel goede contacten gehad met mijn collega's: Jenny, Wolter en Annie.

2007, Marianne Tuyn

-gebak trakteren onder de hand...

-gebak trakteren onder de handwerklessen;dejongens kregen dan niks, maar de concierge, Fokke, wel. -breien in de trein naar huis. -rondje lopen om het Rosarium -gezamenlijke gymlessen met de andere klas (b?) -schoolreisje samen met de Boer -schrijfles op de borden in de gang van het oude gebouw -heerlijke muzieklessen, canon zingen met de klas na ons

2004, Marianne Tuyn
?