Marianne Tigchelaar

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Tigchelaar en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marianne Tigchelaar heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik kwam pas in de derde klas op deze school, daarvoor zat ik op de openbare school in Santpoort-Zuid, want dat was dichterbij en ik kno er vanaf de Willem de Zwijgerlaan naar toe lopen! Blijkbaar was ik in de derde klas groot genoeg om naar school te fiet

  Ik kwam pas in de derde klas op deze school, daarvoor zat ik op de openbare school in Santpoort-Zuid, want dat was dichterbij en ik kno er vanaf de Willem de Zwijgerlaan naar toe lopen! Blijkbaar was ik in de derde klas groot genoeg om naar school te fietsen! Ik was een erg verlegen kind (ben dat nu zeker niet meer..) en van de onderwijzers herinner ik me vooral meneer Berghuis, aan wie ik heel goede herinneringen heb! Meneer Griffioen, ook het hoofd, had ik in de zesde klas en dat zal ik best een beetje eng gevonden hebben... Marjet van der Ploeg was mijn beste vriendin en heb ook goede herinneringen aan Allison Robinson! En Johhny Hengst schreef me briefjes, weet ik nog!

  2007, Marianne Tigchelaar

  Ik zat in gymnasium alpha en dat waren altijd kleine klassen! Herinner me van de leerkrachten meneer Fischer en Bosch (allebei geschiedenis),meneer Dooyer(biologie), mevrouw van Wijk (Nederlands), juffrouw Klouwens (geloof ik) voor Latijn en de leraar voo

  Ik zat in gymnasium alpha en dat waren altijd kleine klassen! Herinner me van de leerkrachten meneer Fischer en Bosch (allebei geschiedenis),meneer Dooyer(biologie), mevrouw van Wijk (Nederlands), juffrouw Klouwens (geloof ik) voor Latijn en de leraar voor wiskunde, (zijn naam is me duidelijk ontschoten) die ons computer taal aan het uitleggen was, want, zij hij, geloof het of niet: die computer is de techniek van de toekomst: en wij dachten allemaal gek was...Niet dus. mede studenten die ik me herinner zijn Marijke Arntzen, Joke van Zanten, Aat Koen, Kees Bloem, Jitsk Steetskamp, Douwe van der Werff en Piet Roest. Marijke was al die jaren mijn beste vriendin.Herinner me goed de werkweek op Terschelling met de leraar Grieks, die voor ons heel progressief was en de lerares Frans!Een leuke week!

  2007, Marianne Tigchelaar
  ?