Marianne ter Hoeve

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne ter Hoeve en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Marianne ter Hoeve heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Lekker spijbelen bij juffrouw Franken handarbeid extra, gym bij Witteveen en tekenen bij van Halem.

  Lekker spijbelen bij juffrouw Franken handarbeid extra, gym bij Witteveen en tekenen bij van Halem. Geschiedenis van Sinke en Wiskunde van de Gruyter en/of Bos. Jose de Ruiter, Sylvia van Beek, Martin Visser, en Annemiek (uit Wijk bij Duurstede) Wat een lol Drent voor Nederlands en Fokkens voor Duits en Aaardrijkskunde (mein hoed hat drei ecken) enz.enz. een hele bijzondere tijd. Reddy Schreuder zat naast mij in de derde geloof ik en Frits van Pappelendam met zijn gekleurde sigaretten (van z'n broer) flarden van herrinneringen komen boven van een heerlijke onbezorgde tijd.

  2003, Marianne ter Hoeve

  juffrouw Steenbergen en juffrouw van Amerongen waren toen al erg oud wie heeft ze nog gekend een Huibers als hoofdmeester.

  juffrouw Steenbergen en juffrouw van Amerongen waren toen al erg oud wie heeft ze nog gekend een Huibers als hoofdmeester. Paulien Kamerling was mijn vriendin en Anja Stuber evenals Gea Peterse en Bea ??? en Caroline vd Lugt. Bert Kenson (later Joost genoemd) Hanneke Sikkens en Gerda ?? Ronald van Beek en Ron Binkhorst wat een lol Johan ?? van de Stamerhoef en nog veel meer mensen klassen van meer dan veertig kinderen.

  2003, Marianne ter Hoeve
  ?