marianne sant

Kent 10 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marianne sant en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marianne sant heeft 7 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn beste vriendinnetje was Yvonne Leiker.

  Mijn beste vriendinnetje was Yvonne Leiker. Er was een verbindingsgang tussen onze school en de 'openbare'. En er werd geknokt op het plein als je op de helft van de andere school kwam(!).Ja ja, wat een tijd;)! Juffrouw Visser, Juf. Boersma, Juf. Punt, meester Looyé, meester Vreeman en meester Steegstra. Wat een geheugen, hè? Zelfs de volgorde klopt. Nou, oud-klasgenoten, waar blijven jullie??? Ojee, was ik bijna juffrouw Oprel vergeten... Sorry:)!

  Rehoboth, 1958

  Ik heb hier een jaar in de vormingsklas gezeten.

  Ik heb hier een jaar in de vormingsklas gezeten. Het was een leuk jaar, we hebben erg veel plezier gehad! Jammer dat ik hier nog geen klasgenootjes heb teruggevonden. Kan nog komen, toch? De namen van de leraressen die ik hier lees ken ik ook nog. Weten jullie nog die poezen die op school rondliepen, met de namen van leden van de koninklijke familie? Misschien kan iemand zich nog de musical herinneren die we dat jaar hebben opgevoerd, Adieu Paris heette die. Ik was de nichterige modeontwerper. Kon eigenlijk niet, natuurlijk;). Ik heb er trouwens nog een foto van. Veel groetjes, marianne :) . P.S. Voor Thea Barentsen: Juffrouw v.d. Tas was van handenarbeid Hoi, Gerda! Leuk om je hier weer tegen te komen! Heb sinds kort ook weer contact met Francien!

  Prinses Beatrixschool Huish..., 1971