Marianne Reinaerd

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Reinaerd en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  Marianne Reinaerd heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  in de 4weken dat ik hier zat,niet veel.

  in de 4weken dat ik hier zat,niet veel.alleen dat ik al jaren voor de huishouding van mijn vader zorgde.en dat ze mij vertelden dat ik alles verkeerd deed.Ik kreeg een kleddernatte theedoek op de strijkplank omdat ik te snel was. ik vroeg aan de juf of dat ze geen wringer had en geen waslijn,omdat het mijn gewoonte was eerst te drogen .ze werd erg boos.en ik gooide mijn boeken bij de directrice naar binnen.

  2004, Marianne Reinaerd

  mijn broertje martin werd gepest en nam daarom een broodmes mee naar school.

  mijn broertje martin werd gepest en nam daarom een broodmes mee naar school. Mijn moeder en oma hebben strafregels moeten maken.

  2004, Marianne Reinaerd

  De handwerk juf ?????? die heeft mij duidelijk verteld dat ik nooit geen huisvrouw zou worden Het mens heeft gelijk gehad hele dagen brei ik mij wezenloos voor zoons en kleinzonen geen tijd meer voor iets anders nog bedankt voor al die jaren een

  De handwerk juf ?????? die heeft mij duidelijk verteld dat ik nooit geen huisvrouw zou worden Het mens heeft gelijk gehad hele dagen brei ik mij wezenloos voor zoons en kleinzonen geen tijd meer voor iets anders nog bedankt voor al die jaren een 2 op mijn rapport Leeft dat mens nog???? nog veel goede herrinneringen aan meester van dalsen (+ motor) en de zakkenkrabber was niet Blom maar Lagerwaard Blom was getrouwd met Vrijaldenhoven

  2004, Marianne Reinaerd
  ?