Marianne Pattenier

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Pattenier en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Pattenier heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  één van de weinige EJ-ers van die tijd.

  één van de weinige EJ-ers van die tijd. We werden dan ook altijd bij de BV-ers gedumpt, die andere minderheidsgroepering ;-) Goede herinneringen aan een weekend Antwerpen (hé Jack!) en aan een paar dagen Straatsburg, waaraan helaas een vervroegd einde kwam, omdat we het hotel werden uitgezet. En geloof me, om 5 uur 's ochtends rijden er nog geen trams in A'dam.... Rombout heb ik inmiddels gevonden! En Peter ook! Het was weer als vanouds jongens :-)

  Hogeschool voor Economische..., 1986

  2 jaar lang Cockie Dral.

  2 jaar lang Cockie Dral....zucht....en het is toch nog goed met me gekomen

  Faunaschool, 1974

  "Ik heet geen Pattenier,ik heet Pattenjee!!!" Maar na een poosje heb ik het maar opgegeven.

  "Ik heet geen Pattenier,ik heet Pattenjee!!!" Maar na een poosje heb ik het maar opgegeven. Ollie (Olsthoorn?) bleef mijn naam maar anders uitspreken (kindermishandeling!) en Korthof (met dank aan Marnix) ging uit wanhoop zelfs Barbiers uitspreken als Barbjee. Maar een toffe tijd gehad! Mw. Bos (koeterdekoet), Steenstra (vond trekbommetjes aan het schoolbord niet leuk), Salomons die alles maar op 1 manier kon uitleggen en Leen die zo leuk rood werd als je hem als meisje wat meer aandacht gaf dan goed voor hem was. Vooral Simone was daar goed in ;-) De beste herinneringen aan Van Laar ("Wálly!"), Nagtzaam, Japie zonder (!) ringbaardje en zelfs aan IJff, maar dan alleen in de bovenbouw. En Margriet, ik ook van jou! ***********

  OSG Rooswijk, 1980

  ?