marianne muijs

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marianne muijs en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marianne muijs heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Is al heel lang geleden maar ik herinner met wel het (in mijn ogen) oude, indrukwekkende gebouw met die steile trap naar boven.

  Is al heel lang geleden maar ik herinner met wel het (in mijn ogen) oude, indrukwekkende gebouw met die steile trap naar boven. Bovendien lag hij midden in het dorp dus als we buiten speelden, kwamen vaak bekenden langs gelopen die dan een praatje met je maakten. De kinderen uit de Keerberg waar ik toen nog woonde, zaten allemaal op de Mariaschool dus het was allemaal heel vertrouwd. De leraren kan ik me niet meer zo herinneren alleen meester Smeets was toen heel streng en juffrouw Dohmen heel erg lief.

  Mariaschool, 1969

  Op de Dammerich heb ik een leuke tijd gehad.

  Op de Dammerich heb ik een leuke tijd gehad. Het schoolgebouw was uiterst modern voor die tijd. De leraar die het meeste indruk op mij maakte was meester Brouns. Mijn oudste zoon heeft meester Brouns later ook gehad en deze heeft zoveel indruk op hem gemaakt dat hij nu leraar wil worden. Juffrouw Vissers heb ik in groep 8 gehad maar hier heb ik nare herinneringen aan. Later zag ik haar nog terug omdat ze de leesgroepjes van mijn zonen begeleidde. Ik moest me altijd dwingen om vriendelijk tegen haar te zijn.

  Dammerich, 1969

  ?