Marianne Lagerburg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Lagerburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Marianne Lagerburg heeft 7 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zat op deze school in Kerkelanden.

  Zat op deze school in Kerkelanden. Opzich een geweldige tijd maar veel namen van klasgenoten schieten nog niet te binnen. Wel natuurlijk Els Ridder, ging ik al sinds de lagere school mee om. Wie weet volgen er nog meer herrineringen.

  Erasmusschool voor L.E.A.O, 1982

  Volgens mij gingen Dhr Veerman en mw.

  Volgens mij gingen Dhr Veerman en mw.v Breugel?(Frans) altijd samen wandelen. Erg bijzonder gebouw.Bouwmeester was een geweldige vent.Verder weet ik niet zo heel veel meer van de Mavo tijd. Was waarschijnlijk teveel met mezelf bezig. Ben ook later naar de Leao gegaan.

  Beatrix Mavo, 1980

  Op de bruiloft van juf Zilvold heb ik nog bij het gemeentehuis met een boog gestaan (zie foto's)Juf Hogenbirk was mijn favoriet.

  Op de bruiloft van juf Zilvold heb ik nog bij het gemeentehuis met een boog gestaan (zie foto's)Juf Hogenbirk was mijn favoriet.Ik ben van 1967 dus ik denk dat ik in 1972 daar heen gegaan ben. Verder weet ik niet meer zo heel veel van mijn kleuterschooltijd.

  hummeloord, 1972

  ?