Marianne Kuipers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Kuipers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Kuipers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op deze school heb ik de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan.

  Op deze school heb ik de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan. Hier heb ik een leuke tijd gehad en er ook zeker vrienden aan over gehouden. Ik heb nog steeds goed contact met Tina Imambaks sinds kort is ze getrouwd, met Wendy Lemans en met Jackelien Klaverdijk.

  Hogeschool Rotterdam en Oms..., 1996

  Helaas een jaar te lang op deze school gezeten.

  Helaas een jaar te lang op deze school gezeten. Mijn maatje Martine Dijkmans van de mavo bleef in het eerste jaar zitten, waardoor ik het tweede jaar minder gezellig inging. Al snel had ik een heel goed contact met Myriam Hoogerwerf en zijn de jaren op de Beneden Maas toch nog heel gezellig geworden. Helaas ben ik het contact met Myriam kwijt geraakt maar voor lange tijd is zij mijn beste vriendin geweest, shit happens. In het derde jaar ging het mis die moesten we nog een keer doen en kwamen we in de "bezemklas" terecht, het laatste jaar waarin je je diploma oude stijl kon halen. Er werd nl. inmiddels met modules gewerkt. Dat "bezemjaar" was helemaal te gek, nog nooit zo weinig les gehad als toen. Docenten kan ik me weinig van herinneren, eigenlijk heb ik het allemaal verdrongen. Ik vond de mensen die ik heb leren kennen leuker dan de school, maar wanneer is dit niet zo?

  Scholengemeenschap Beneden ..., 1992

  Kuckelkorn, toffe vent! De heer Lassooy die uitgebreid op de grond ging liggen tijdens de economie lessen.

  Kuckelkorn, toffe vent! De heer Lassooy die uitgebreid op de grond ging liggen tijdens de economie lessen. Dan de leuke themafeesten, echt gezellig. Op deze school ging ik veel om met Martine Dijkmans, ze noemden ons vaak "die twee". En het leuke reisje naar Parijs waar Chantal en Emiel hartstikke verliefd op elkaar waren, inmiddels zijn zij getrouwd heb ik via een collega vernomen. Leuk toch!

  St. jozefschool voor Mavo, 1988

  ?