marianne konijnendijk

Kent 0 personen

MARRIED
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marianne konijnendijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  marianne konijnendijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  heb in Doha op school gezeten in de periode 1968-1972 (+/-) Kan me jan-Pieter en alexander de Zoete(n) nog herinneren.

  heb in Doha op school gezeten in de periode 1968-1972 (+/-) Kan me jan-Pieter en alexander de Zoete(n) nog herinneren.Evenals caroline (uit Veere) achternaam vergeten.Vermoedelijk Eveline Boot ook uit die tijd of was dat in Gabon???? Juffrouw Versterre had een aardige Sportscar gekregen van haar "sheikh"...een zilvergrijze Alfa, waarin we een ritje kregen. Mw Mckenzie als directice vd school. Ik weet de naam vd school niet meer, maar kan me voorstellen dat er in die tijd maar 1 school was. Wellicht deze dus... Mijn vader werkte voor Shell. Wie weet nog hoe dat precies zat met de school daar....?

  2003, marianne konijnendijk

  absoluut geen.

  absoluut geen. Soort van finishing school. Kan me de franse directrice Mw Hoyng of zoiets nog herinneren als een starre franse dame, die me tot haar grote verdriet mede moest delen dat ik geslaagd was.

  2003, marianne konijnendijk

  zat hier sporadisch ivm "SHELL-OUDERS", veel reizen dus, maar af en toe ook in Nederland voor vakantie.

  zat hier sporadisch ivm "SHELL-OUDERS", veel reizen dus, maar af en toe ook in Nederland voor vakantie. Maar... ook ik moest dan naar school (hoezo vakantie...?).Kan me de lessen van de heer Waaijer als geen ander herinneren... Hij kon overigens mooi vogels opzetten.

  2003, marianne konijnendijk
  ?