Marianne Klerk

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Klerk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  Marianne Klerk heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Als negenjarige kwam ik van een dorp in een grote plaats te wonen en dat was reuze wennen ,want we werden al gelijk voor boerenpumpels uit gemaakt .

  Als negenjarige kwam ik van een dorp in een grote plaats te wonen en dat was reuze wennen ,want we werden al gelijk voor boerenpumpels uit gemaakt .Komt omdat we van het Zeeuwse land kwamen Maar ik heb er wel een vriendinntje gekregen die heete Beppie van het hof achter naam weet ik niet of ik het goed heb geschreven .Ook kwam de dominee iedere week daar op school en ons pa heeft in de ouder vereniging gezeten ,ging zodoende ook mee op schoolreis.En had er nog een vreindinntje Ineke Nawijn een dochter van een leerkracht en zij woonde op de Rotterdamse weg .Zowel haar ouders als zij zelf zijn al overleden haar vader heeft er eens voor gezorgd dat we toch mee konden op schoolreis .Zoiets blijft dan altijd bij he .

  2003, Marianne Klerk

  Marianne de Klerk_ Barth Wat ik me van deze school herinner is dat er een leraar was die heel mooi viool kon spelen en ook heel mooi kon vertellen .

  Marianne de Klerk_ Barth Wat ik me van deze school herinner is dat er een leraar was die heel mooi viool kon spelen en ook heel mooi kon vertellen .En dat ik de juffrouw uit de eerste klas heel lief vond .Op mijn negende jaar zijn we verhuist naar Zwijndrecht .Maar we kwamen nog geregeld naar kapelle.

  2003, Marianne Klerk

  Marianne de Klerk- Barth Wat ik me nog herinner van deze school was dat ik huishoudelijke vakken had van Jufrouw Roubos en Jufrouw Niessink [ die heel veel voor mij heeft betekent ] We hadden ook een surinaamse leraar die in een band speelde zijn naam

  Marianne de Klerk- Barth Wat ik me nog herinner van deze school was dat ik huishoudelijke vakken had van Jufrouw Roubos en Jufrouw Niessink [ die heel veel voor mij heeft betekent ] We hadden ook een surinaamse leraar die in een band speelde zijn naam weet ik zo gauw niet meer .Kinderverzoring vond ik de fijnste les .Ook herinner ik me nog wel namen van meisjes die mij in de klas hebben gezeten o.a Julia de Bruin Annie Wessels Bonita achternaam weet ik niet meer .Reuze benieuwd of ik hier wat oude klasgenoten tegen het lijf loop zou dat wel leuk vinden.

  2003, Marianne Klerk
  ?