Marianne Hertgers

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Hertgers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Hertgers heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mn eerst grote liefde Erik, een mooie vriendschap met Michael, vage acties met Susanne en Karlijn, feesten voort leven, je druk maken omdat je je huiswerk weer niet af had, reisweek, klassenavonden.

  Mn eerst grote liefde Erik, een mooie vriendschap met Michael, vage acties met Susanne en Karlijn, feesten voort leven, je druk maken omdat je je huiswerk weer niet af had, reisweek, klassenavonden.. gewoon echt een super geweldige tijd die ik echt never nooit vergeet!! Ben ook echt benieuwd naar hoe het nu met iedereen is!! Toch jammer dat die vriendschappen en contacten vervagen op een gegeven moment.. Wel logisch dat het gebeurt maar soms denk je met weemoed terug en vraag je je af wat al die mensen waar je zoveel mee hebt meegemaakt nu doen.. Misschien kom ik er via deze weg dan wel achter :)

  Christelijk Lyceum, 1988

  Favoriete herinnering.

  Favoriete herinnering... pfff... dat zijn er zo veel!!! Ik heb zo veel lol gehad en zoveel leuke dingen meegemaakt! De basisschool was voor mij echt een super tijd! Met mn lieve vriendinnetje Marion en later met mn lieve vriendinnetje Annemieke heb ik helemaal super leuke dingen meegemaakt.. Sjebbydaarom!! Hahaha! Dat is iets van Annemieke en mij wat ik werkelijk nooit zal vergeten, wat hij hebben wij daar een lol om gehad zeg! En de fotoshoot met Marion was ook echt geweldig! Zou het echt super vinden om te weten hoe het nu met iedereen is!

  Chistelijke Willem Van Oranje, 1988

  ?