Marianne Heck

Kent 1 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in Almere

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Heck en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marianne Heck heeft 2 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Gemengde gevoelens bij deze school.

  Gemengde gevoelens bij deze school. Zoveel ik vergeten ben, de laatste 2 jaren van deze school niet! Ik werd daar systematisch vreselijk gepest door Nellie Hogenbirk tesamen met haar vriendenkliek! Iedere dag wachtte ze me op om mij vervolgens met nog zo'n 4-tal anderen even in elkaar te tremmen. Wat ik me kan herinneren is dat ze vrelijk sterk was en dus ook met iedere jongen probeerde te vechten, waar ze oh zo'n lol in had. Op gegeven moment was ik dit zo zat dat ik me niet langer in een hoek liet drijven en er vreselijk op los geslagen heb. Vanaf dat moment was het over. Ik heb destijds wel veel gespeeld met Bea Makkinje, Odilia Klein, Gerda Rebel. Maar ben veel namen kwijt.

  2004, Marianne Heck

  Erg leuke tijd gehad.

  Erg leuke tijd gehad. 1 jarig opleiding Vormingsklas. Dit als overbrugging om als au-pair naar engeland te gaan. Je moest daar tenminste 18 jaar voor zijn. Een naam kan ik mij nog herinneren t.w. Mirjam Starrenburg, ze woonde toen in 's Gravenland. Ze hadden een schitterend huis midden in het bos omdat haar vader werkzaam was bij Staatsbosbeheer of zo.

  2004, Marianne Heck

  Namen die ik mij herinner zijn Niza Schipper (zij speelde dwarsfluit), Marijke Kriek, Cor Lulofs, Bea Makkinje, Bertha Schaap (zij woonde bij haar opa en oma) en Janneke van Brummelen (dochter van dominee van Brummelen) maar zij stond niet op het lijstje

  Namen die ik mij herinner zijn Niza Schipper (zij speelde dwarsfluit), Marijke Kriek, Cor Lulofs, Bea Makkinje, Bertha Schaap (zij woonde bij haar opa en oma) en Janneke van Brummelen (dochter van dominee van Brummelen) maar zij stond niet op het lijstje in de plaatselijke krant van geslaagden in 1978. Hoe het haar dus verder vergaan is weet ik niet. Met Marijke Kriek vreselijk gelachen. In onze vrije tijd paste we op een stel kinderen bij ons in de straat om wat geld de verdienen voor benzine voor onze brommertjes.

  2004, Marianne Heck
  ?