Marianne deRooy

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne deRooy en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Marianne deRooy heeft 6 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  Ik zat op de Watervogels. Het ...

  Ik zat op de Watervogels. Het eerste jaar in het oude houten gebouwtje bij de brug naar Poelenburg, einde Jan Eydenbergstraat. Ik herinner me de verhuizing naar het nieuwe gebouw, in de bocht van de Jacob Rekstraat. Zelf met kruiwagens erheen rijden. In de nieuwe school was een rode, blauwe en gele klas. Ik zat in het rode lokaal, bij juf Toonstra. In het midden het gymzaaltje. Veel speelruimte en een groot grasveld bij de school. Maar o wee als je bij het water kwam...!!! Inmiddels bestaat dit schooltje ook niet meer. Jammer hoor, alle nostalgie verdwijnt.....Pas geleden nog herinneringen opgehaald met Hans Kok, die nog steeds in de Jac.Rekstraat woont. Leuk die foto's, ook van de klassen voor en na mijn jaar. Namen vergeten, maar gezichten zo herkenbaar.

  2003, Marianne deRooy

  De school heet nu De Gouw. Toe...

  De school heet nu De Gouw. Toen was meester Runeman het hoofd van de school en meneer Prinse de congierge. Hij veegde de grote hal met zaagsel. Als hij de dubbele deur dichtdeed na de bel, kon je nog gauw via de enkele deur naar binnen. Als die ook dicht ging was je te laat. Ik zat bij mijn neef Stanley in de klas en sommigen dachten dat we een tweeling waren. In de 1e had ik juf Hoegee, in de 2e juf ter Haar. In de 3e juf Boom, 4e meester Spoelder, 5e meester Ansink, 6e meester Klop. Ik herinner me de weekopeningen en weeksluitingen in de grote hal, telkens door een andere klas. Marja Zonderland was mijn beste vriendin. We hebben nog steeds contact met elkaar. Alma de Grand en Irma Molenaar zaten ook bij mij in de klas. Ze staan nog in mijn oude poesie-album. Ik hoop dat er meer klasgenoten van toen zich aanmelden. Op deze school zaten ook mijn broers en zusje: Edgar, Stephen en Liesbeth. Leuk dat Nelly Willemse zich ook heeft aangemeld. En Maarten Klop "meester Klop". Waar zijn de anderen?

  2002, Marianne deRooy

  Leuke tijd gehad. Fietsen naar...

  Leuke tijd gehad. Fietsen naar Texel op de fiets van mijn broer. Tegenwind, kou, regen, lekke banden (Karin), ellende! Een flesje Berenburg deed wonderen. Op de heenweg met z'n allen bij Heleen in Heiloo geslapen. Heel gezellig. Ockenburg in het 1e jaar, moest een cultureel weekje worden. Veel opgetrokken met Jenny, Karin, Heleen, Jimmy, Peter, Hans...en zo. Logeren bij Jenny (smeerworst met mayonaise?) Ik had het naar m'n zin, alle creatieve vakken, muziek en sportiviteiten vond ik het leukst. Heb ik nog steeds plezier in. Heel wat afgeknutseld en gesport met m'n eigen kids. Lesgeven leer je uiteindelijk pas in de praktijk....Heb alleen wat van Paul Hamaker gehoord. Waar is de rest van onze klas? Jenny Kempe, Jimmy Pieplenbosch, Heleen Ebregt, Karin vd Kolk, Hans vd Meer, Jack Deen, Hans Emck, Peter Hetjes, Rob Vergouw, Marco Rozenbeek, Els Ooijen, Martha Gunput, Martha v Vollenvelde,Annet Raam, Hans Poulus & Marjoleine Meijer, en de anderen? Kwam mijn meester uit de 4e klas lagere school tegen, Steven Spoelder. Was gymleraar bij de KLOS. Na al die jaren herkende hij mij nog.

  2002, Marianne deRooy
  ?