marianne de zwart

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marianne de zwart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  marianne de zwart heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in 1A 1962-63, en 2A 1963-64.

  Ik zat in 1A 1962-63, en 2A 1963-64. Met klasgenootjes: Inge Kerdijk, Lydia van Hoorn, Inez Engels, Marianne Lugtenburg, Jenny, Simone, Paul van Min, Menno, Zsolt Batorfi. Schoolreis naar schiphol met alle 1e klassen. Dansles meisje 2eklas samen met de jongens van de 3e. Mijn vlam daar Chris Riezebos.

  Gemeentelijk Lyceum Rijswijk, 1961

  ik zat in de 2e in de zuidlarenstraat en in de eindklas 3 (toen had je ook de 3-jarige HBS) in het dependence aan de Melis Stokelaan.

  ik zat in de 2e in de zuidlarenstraat en in de eindklas 3 (toen had je ook de 3-jarige HBS) in het dependence aan de Melis Stokelaan. Ik herinner mij de tussen-de-middag-terreur. Slecht weer en wij wilden in de klas blijven. Dat kon niet. Verstoppen in de wc met de aanleunende klas. Ik herinner me Carla Verkouteren, Tom Frohwein en Hans Mooi, Dick de Waal, Ati. Mobyletjes en puchs. De kikkers, een groep puchjongens met groene jagersjassen en capes.

  Zuiderpark hbs, 1963

  ?