marianne Bosman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van marianne Bosman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  marianne Bosman heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Mijn naam is Marianne(van Rooijen)Bosman.

  Mijn naam is Marianne(van Rooijen)Bosman.ik heb een hele leuke tijd gehad op school.Mijn lievelingsleraar was Dhr Bakker.Enkele van mijn vriendinnen waren Sonja Zemel,Mariette Takes,Aukje Dijkhuis,Sylvia Kuhn,Alie Boeser,Madelon BrandEefje Fels,Marante de Vries.Ze staan allemaal in mijn poeziealbum.enkele jongens waren Hans Snoep,Huib Kool,Dick Sepers,Willie Kruyenaar.Ook zoek ik Onno v.d Heuvel,1 klas lager maar een buurtvriendje.Hoop van iemand te horen.

  2007, marianne Bosman

  Mijn meisjesnaam is Marianne (van Rooijen)-Bosman en ik heb hele leuke herinneringen aan deze school,vooral de schoolreis naar Godine zal ik nooit vergeten.

  Mijn meisjesnaam is Marianne (van Rooijen)-Bosman en ik heb hele leuke herinneringen aan deze school,vooral de schoolreis naar Godine zal ik nooit vergeten.Mijn vriendinnen in die tijd waren,Irene Woud(helaas is zij overleden)Marijke Majenburg(daar ben ik nog steeds heel goed mee bevriend)Greet van As,Paulienv.d Booren en nog veel anderen.Mijn lievelingsleraar was Dhr Tieman.Ik zou hetleuk vinden om eens iets van iemand te horen.

  2007, marianne Bosman

  mijn meisjesnaam is Marianne Bosman en ik heb 1 jaar op deze school gezeten in de klas bij juffrouw Vrolijk.

  mijn meisjesnaam is Marianne Bosman en ik heb 1 jaar op deze school gezeten in de klas bij juffrouw Vrolijk.Toen werd de school opgeheven.Een paar jaar geleden heb ik een foto in het Haarlems weekblad geplaatst van onze klas maar daar heb ik helaas geen enkele reactie op gekregen.Er zaten drie tweelingen bij ons in de klas.(Rien en Coen?)Yvonne Wiegman,Maja Juckers,Henk Lagerwaard(?)Misschien dat iemand zich nog iets meer herinnerd.

  2007, marianne Bosman
  ?