Marianne Blokvoort

Kent 0 personen

REG_PARTNER , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Blokvoort en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Marianne Blokvoort heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  Ik herinner me dat ik op school kwam vanuit Vaassen toen ik 8 jaar was bij juffrouw Hartman, een hele lieve juf.

  Ik herinner me dat ik op school kwam vanuit Vaassen toen ik 8 jaar was bij juffrouw Hartman, een hele lieve juf. Ik heb ook in de klas gezeten bij juffrouw Nijland, heel streng, ik was bang voor haar. Als klasgenoten herinner ik me Marianne Merkestein, Beppie Boonstra, Marjo Foederer, Marian Brand. Alleen maar meisjes dus op deze katholieke school. Meester Westen was de enige haan tussen de hennen. Een strenge meester. Zijn vrouw gaf ook weleens les als invalkracht. We mochten absoluut niet naar de jongens kijken van de Jozefschool

  2007, Marianne Blokvoort

  Na op de lagere school alleen met meisjes in de klas te hebben gezeten, zat ik voor het eerst met jongens in de klas.

  Na op de lagere school alleen met meisjes in de klas te hebben gezeten, zat ik voor het eerst met jongens in de klas. Dat was wel wennen en spannend. Ik herinner me Marianne Merkestein en Beppie Boonstra, populaire meisjes. En van de jongens was ik stiekum verliefd op Addy Sieberg. Van de leraren herinner ik me meester van der Heijden, meneer van Straten en meneer Bosman. En natuurlijk de leraard Duits, meneer Smit, die kon ontzettend snel blozen. En wat veel indruk maakte was het ongeluk waarbij Huib om het leven kwam.

  2007, Marianne Blokvoort
  ?