Marianne Apon

Kent 0 personen

SINGLE
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Apon en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Apon heeft 5 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bijzonder sfeer, als een soort van thuis.

  Bijzonder sfeer, als een soort van thuis. Favoriete herinneringen: dat we onze schoen mochten zetten voor de 'open haard'in de hal, mevrouw Schuurmans, wat een schat was dat! Trouwens mevrouw Van Duivenbode ook!!! Aafjes die altijd aan de Rivella zat (Wel een beetje vreemd en ook nog smerig drankje...) Nare herinnering: de dood van Meneer Dik, die zomaar doodging op de tennisbaan... Vriendinnen Ellen van Zomeren (die zoek ik!!!), Marion Houting, Margit Vidak, Vriend: Haaf Marlet.

  Nutsbasisschool Zorgvliet, 1960

  Veel lol.

  Veel lol. Blik, de concierge, op 12 maart helaas overleden, vroeg op dag 1: Ben jij net zo druk als je broer? (Jack). Toneellessen van Kroonenberg. Samen met Hanneke Jordaans vaak vroeg komen om papier te prikken op voorterrein... omdat we er weer eens uitgestuurd waren. De struise gymjuf Leeksma (ook vorig jaar overleden...) die ons in korte broek over het schoolplein liet lopen als we buitengym hadden... Vreselijk natuurlijk al die leuke jongens van hogere klassen zagen mijn (dikke) dijen...

  Johan de Witt Lyceum/ H.B.S..., 1967

  ?