Marianne Abbing

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Marianne Abbing en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Marianne Abbing heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik kan me niet zoveel meer herinneren van deze school, alleen meester Kuilenburg in de vijfde klas.

  Ik kan me niet zoveel meer herinneren van deze school, alleen meester Kuilenburg in de vijfde klas. Hij mepte met zijn knokkels op je hoofd als je niet oplette. hij had het vooral voorzien op Pim van Zanten. Meester Moons had ik in de zesde klas, die is een keer verschrikkelijk uit zijn dak gegaan en smeet een jongen dwars door het raam van de klasdeur,hele consternatie was dat.

  Pius X, 1968

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten met Milleke Beuken en Marga,Margot,Marja , nog een Marin.

  Ik heb 2 jaar op deze school gezeten met Milleke Beuken en Marga,Margot,Marja , nog een Marin. In 1975 ben ik gestopt omdat ik het vanwege mijn slechthorendheid niet redde. Ik ben toen kraamverzorgster geworden en dat ben ik nu al bijna 30 jaar!

  R.K.Opl. school voor kleute..., 1973

  Ik heb 2 1/2 jaar op deze school gezeten, omdat ik in 1972 verhuisde naar Amersfoort.

  Ik heb 2 1/2 jaar op deze school gezeten, omdat ik in 1972 verhuisde naar Amersfoort. Toen ik begon zaten er alleen nog maar meisjes op school en moesten we ook nog op zaterdag naar school. Ik zat in de klas met Karin heilen, Fien v.d. Boogaard, Ans vd Burg, Lies Kraan, Marion van Egmond ,Joke Boers. Later toen de jongens erbij kwamen zaten Frans de Waal,Mario Tegelenbosch, Marco de Koning bij mij in de klas. Met marco heb ik nog verkering gehad, tot ik verhuisde.

  St Jozef MAVO, 1969

  ?